- Kookgerei /
- Kookaccessoires /
-
Scanpart Vlees Thermometer
Vlees Thermometer
- Temperatuur: +60°C tot +90°C
- Plaats de thermometer in het dikste deel van het vlees. Zorg ervoor dat het geen bot of kraakbeen raakt
- Het vlees is gaar wanneer de naald de aanbevolen temperatuur op de schaal bereikt
- Rundvlees: 65-73°C
- Kalfsvlees: 75-78°C
- Lamsvlees, schapenvlees: 80-82°C
- Varkensvlees: 84-85°C
- Gevogelte: 89-90°C
- Vaatwasserbestendig
- Talen op verpakking: EN, DE, NL, FR, ES, PT, PL, HU, EL, IT, NO, CS, SV, DA, RO, TR, RU
Heb je een vraag over dit product?
Stel ons jouw vraag
Stel een vraag over dit product
Jouw vraag is verzonden! Bedankt.
We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.