(Artikelnr: 1100000028)
€ 9,26
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Vlees Thermometer
  • Temperatuur: +60°C tot +90°C
  • Plaats de thermometer in het dikste deel van het vlees. Zorg ervoor dat het geen bot of kraakbeen raakt
  • Het vlees is gaar wanneer de naald de aanbevolen temperatuur op de schaal bereikt
  • Rundvlees: 65-73°C
  • Kalfsvlees: 75-78°C
  • Lamsvlees, schapenvlees: 80-82°C
  • Varkensvlees: 84-85°C
  • Gevogelte: 89-90°C
  • Vaatwasserbestendig
  • Talen op verpakking: EN, DE, NL, FR, ES, PT, PL, HU, EL, IT, NO, CS, SV, DA, RO, TR, RU

Foto('s):

Artikelnummer

1100000028 

Gewicht   

0,050 KG

Verzendkosten

€ 5,20 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

4012074053345  

Voorraad

999

€ 9,26
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons jouw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten